Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

1 & ONLY ONES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1993 - 1994

Pseudoniemen

One & Only Ones

1 & Only Ones

1 & Only Ones is een van de bands rondom zangeres Anneriek van Dorst. Ze vertrekt op negentienjarige naar Parijs om als au pair te gaan werken, maar al snel verdient ze de kost door op straat en in nachtclubs te zingen. Terug in Nederland maakt ze deel uit van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Anneriek van Dorst   zang
André Duet   gitaar
Freddie Cavalli   basgitaar
Herman van Boeyen   drums
Rinus Groeneveld   saxofoon

Biografie 1 & Only Ones

1 & Only Ones is een van de bands rondom zangeres Anneriek van Dorst. Ze vertrekt op negentienjarige naar Parijs om als au pair te gaan werken, maar al snel verdient ze de kost door op straat en in nachtclubs te zingen. Terug in Nederland maakt ze deel uit van Some Like It Hot en The Bob Color. In de zomer van 1993 richt ze de band 1 & Only Ones op met vier gerenommeerde muzikanten uit de Nederlandse popscene. Later in haar carrière maakt Van Dorst deel uit van Ann's Men, Go Down Moses, ANNA en Treat/Hifi Apartment.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video 1 & Only Ones

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer