Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

AIRTO EDMUNDO NICOLAAS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1985 - heden

Airto Edmundo Nicolaas

Aïrto Edmundo uit Zwolle werkt als producer en songwriter samen met Lisa Lois. In 2015 doet hij mee aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. In 2017 gooit hij hoge ogen bij The Voice of Holland. Bij zijn 'blind audition' zingt hij -als eerste kandidaat ooit- een eigen compositie. Hij weet ...
Volledige biografie...

Biografie Airto Edmundo Nicolaas

Aïrto Edmundo uit Zwolle werkt als producer en songwriter samen met Lisa Lois. In 2015 doet hij mee aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland. In 2017 gooit hij hoge ogen bij The Voice of Holland. Bij zijn 'blind audition' zingt hij -als eerste kandidaat ooit- een eigen compositie. Hij weet alle juryleden te overtuigen.

Discografie Airto Edmundo Nicolaas

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Airto Edmundo Nicolaas

Video Airto Edmundo Nicolaas

Airto: Home - De Beste Si...
Airto: Home - De Beste Singer-Songwriter van Nederland
Aïrto – Tears | The voice...
Aïrto – Tears | The voice of Holland | The Blind Auditions | Seizoen 8
Aïrto - Light The Sky
Aïrto - Light The Sky
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Aïrto - Light The Sky

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer