Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ANIDAY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2008 - heden

Genre

rock

Aniday

Aniday is de rockband rondom zangeres Maria Catharina Schuitemaker en componist/gitarist/toetsenist/producer Robby Valentine (Robert Kempe). Schuitemaker doet in 2004 mee aan Idols en behaalt de tweede plaats. Na een single onder de naam Marlies voor het label White Villa Records, een single in eigen beheer (Not Much Of A Man) ...
Volledige biografie...

Bezetting

Robert Kempe   componist, gitaar, toetsinstrumenten, zang
Maria Catharina Schuitemaker   zang
Paul Coenradie   gitaar, zang
Danny Simons   drums
Alex Mol   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2008   Robby Valentine

Biografie Aniday

Aniday is de rockband rondom zangeres Maria Catharina Schuitemaker en componist/gitarist/toetsenist/producer Robby Valentine (Robert Kempe). Schuitemaker doet in 2004 mee aan Idols en behaalt de tweede plaats. Na een single onder de naam Marlies voor het label White Villa Records, een single in eigen beheer (Not Much Of A Man) en diverse optredens (o.a. door Bosnië) ontmoet ze Valentine en samen werken ze aan songmateriaal in de Legacy Studio. Dat leidt tot de single Delectrified en de formatie van de groep Aniday. De groep doet in 2009 mee aan De Grote Prijs Van Nederland. Hoewel ze in de halve finale nog publieksfavariet zijn halen ze de finale niet. Daarna is het een tijd stil rond de band. In maart 2014 wordt het album Aniday gepresenteerd in P3 in Purmerend.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Aniday

Video Aniday

Aniday - Lost The Way
Aniday - Lost The Way
Aniday - Can't Take No More
Aniday - Can't Take No More
Aniday - Hole In My Heart
Aniday - Hole In My Heart
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Aniday - Can't Take No More

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer