Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ANOTHER MIDLIFECRISIS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Another MidlifeCrisis

Genre

coverbands, rock

Online

Officiële website

Another MidlifeCrisis

Another MidlifeCrisis is een rockband met Katwijkse roots. Voor alle bandleden geldt dat hun muzikale carrière een belangrijke impuls kreeg tijdens hun middelbare schooltijd aan het Pieter Groen College in Katwijk. Frontman Cor Zwaan en bassist Gijsbert van Rhijn speelden eerder in Sleepless Nights, de voorloper van Les Zazous. Op ...
Volledige biografie...

Biografie Another MidlifeCrisis

Another MidlifeCrisis is een rockband met Katwijkse roots. Voor alle bandleden geldt dat hun muzikale carrière een belangrijke impuls kreeg tijdens hun middelbare schooltijd aan het Pieter Groen College in Katwijk. Frontman Cor Zwaan en bassist Gijsbert van Rhijn speelden eerder in Sleepless Nights, de voorloper van Les Zazous. Op het repertoire staan klassiekers van onder anderen The Beatles, The Rolling Stones, Robert Palmer, Chuck Berry en U2.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Another MidlifeCrisis

Audio/Video Another MidlifeCrisis

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer