Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

APRICOT MY LADY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2003 - heden

Genre

avant-garde

Apricot My Lady

Apricot My Lady bestaat uit geluidskunstenaars Adam en Jonathan Bohman, Lukas Simonis en Anne La Berge. De groep maakt een combinatie van gecomponeerde en geïmproviseerde muziek, gebruikmakend van gevonden voorwerpen zoals keukengerei, kammen, gloeilampen, kasten, zwart marmer en klankschalen, aangevuld met samples, effectapparatuur, mixers, effectpedalen, viool, gitaar en fluit. In ...
Volledige biografie...

Bezetting

Anne La Berge   fluit, sampler
Adam Bohman   elektronica, percussie, viool
Jonathan Bohman   elektronica, gitaar, percussie
Lukas Simonis   gitaar

Biografie Apricot My Lady

Apricot My Lady bestaat uit geluidskunstenaars Adam en Jonathan Bohman, Lukas Simonis en Anne La Berge. De groep maakt een combinatie van gecomponeerde en geïmproviseerde muziek, gebruikmakend van gevonden voorwerpen zoals keukengerei, kammen, gloeilampen, kasten, zwart marmer en klankschalen, aangevuld met samples, effectapparatuur, mixers, effectpedalen, viool, gitaar en fluit. In maart 2009 verschijnt het eerste album Newly Refurbished And Tussock Moth.

Discografie Apricot My Lady

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Apricot My Lady

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer