Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ASRAI

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Asrai, 2018

Periode

1985 - heden

Genre

gothic, rock

Online

Officiële website

Asrai

Asrai viert haar 30-jarige bestaan en is terug bij haar ‘roots’ als all female band. De band heeft in de loop der jaren een eigen geluid ontwikkeld en kan worden beschouwd als één van de grondleggers van de Gothic Metal. Asrai heeft verschillende Europese tours gedaan met bands als Cradle ...
Volledige biografie...

Bezetting

Karin Mol   drums
Jett Dadswell   basgitaar
Margriet Mol   zang
Rik Janssen   gitaar
Manon van der Hidde   toetsinstrumenten

Overige muzikanten

Jacqui Taylor   gitaar

Biografie Asrai

Asrai viert haar 30-jarige bestaan en is terug bij haar ‘roots’ als all female band. De band heeft in de loop der jaren een eigen geluid ontwikkeld en kan worden beschouwd als één van de grondleggers van de Gothic Metal. Asrai heeft verschillende Europese tours gedaan met bands als Cradle Of Filth, Tristania, Moonspell, en het podium gedeeld met o.a. 69 Eyes, Tiamat, Epica en een tour in Mexico met Paradise Lost en The Birthday Massacre. En verschillende festivals zoals Graspop, Female Voices Fest, Paaspop, Femme, Noorderslag en Wave Gothic Treffen.

Discografie Asrai

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Asrai

Audio/Video Asrai

Video Asrai

Asrai - In front of me
Asrai - In front of me
Asrai - Pale Light (High ...
Asrai - Pale Light (High Quality)
Asrai All seems so Hollow
Asrai All seems so Hollow
Sour Ground
Sour Ground
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Sour Ground

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer