Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

AUTORACE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Autorace in 2008

Periode

2008 - heden

Genre

indie

Autorace

Autorace is indiepop uit Arnhem en de doorstart van Furtips. Eind 2008 verschijnt op het Amerikaanse label Hovercraft het debuutalbum. Bassiste Melissa Molenschot speelt ook in de punky band Sex Girl Patrol en is eigenares van indielabel Speakers From The Night. Drummer Francis Antonisse en Camille Courbois maken naast Autorace ...
Volledige biografie...

Bezetting

Camille Courbois   gitaar, zang
Francis Antonisse   drums
Jan Pol   gitaar, toetsinstrumenten, zang
Melissa Molenschot   achtergrondzang, basgitaar

Genoemd in de biografie van

2008   Furtips

Biografie Autorace

Autorace is indiepop uit Arnhem en de doorstart van Furtips. Eind 2008 verschijnt op het Amerikaanse label Hovercraft het debuutalbum. Bassiste Melissa Molenschot speelt ook in de punky band Sex Girl Patrol en is eigenares van indielabel Speakers From The Night. Drummer Francis Antonisse en Camille Courbois maken naast Autorace ook garageblues in Real Carburator. Op maandag 23 augustus 2010 overlijdt Melissa Molenschot op 31-jarige leeftijd.

Discografie Autorace

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Autorace

Audio/Video Autorace

Video Autorace

Autorace - Kinky thinking...
Autorace - Kinky thinking monkee underground
Autorace - Really really ...
Autorace - Really really really
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Autorace - Kinky thinking monkee underground

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer