Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

AWKWARD I

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Awkward I

Periode

2000 - heden

Genre

singer-songwriter

Online

Officiƫle website

Awkward i

Awkward I is het geesteskind van liedjesschrijver Djurre de Haan. In 2006 staat hij in de finale Singer/Songwriter van de Grote Prijs van Nederland. Samen met Diederik Nomden (ex-Johan, ex-Daryll-Ann) neemt De Haan thuis liedjes op voor het rijk gearrangeerde debuutalbum I Really Should Whisper dat in september 2009 uitkomt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Djurre de Haan   banjo, componist, gitaar, tekstschrijver, zang

Overige muzikanten

Diederik Nomden   gitaar, percussie, toetsinstrumenten, zang
Jelte van Andel   cello
Leonard Lucieer   gitaar
David Corel   basgitaar
Bo Koek   drums
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2014   Tim Knol

Biografie Awkward i

Awkward I is het geesteskind van liedjesschrijver Djurre de Haan. In 2006 staat hij in de finale Singer/Songwriter van de Grote Prijs van Nederland. Samen met Diederik Nomden (ex-Johan, ex-Daryll-Ann) neemt De Haan thuis liedjes op voor het rijk gearrangeerde debuutalbum I Really Should Whisper dat in september 2009 uitkomt bij Excelsior Recordings. Nog voor het verschijnen van de cd wordt Awkward I uitgenodigd voor South By Southwest in Austin, North By Northeast in Toronto en CMJ in New York. Awkward I treedt op in steeds wisselende bezettingen met bijdragen van Jelte van Andel (Ghost Trucker), Susanne Linssen (Hospital Bombers, ex-Seedling), Len Lucieer (Alamo Race Track), David Corel (ex-Johan, ex-Alamo Race Track) en Bo Koek (Kopna Kopna). Djurre de Haan speelt ook enige tijd bas in de band Alamo Race Track. Het album Everything On Wheels (oktober 2011) is een muzikaal dagboek in elf hoofdstukken over de oneindige weg van vertrekken, arriveren, kwijtraken en verdwalen. Live voert Djurre de Haan liedjes van de plaat uit met Diederik Nomden, Susanne Linssen, Bo Koek en bassist Geert de Groot (Scram C Baby, ex-Fatal Flowers). In 2014 componeert De Haan de soundtrack bij de film Aanmodderfakker, de film krigt drie Gouden Kalveren.

Discografie Awkward i

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Awkward i

Audio/Video Awkward i

Video Awkward i

awkward i - rock stars (l...
awkward i - rock stars (live on DWDD)
awkward i - sea life (li...
awkward i  - sea life (live @ Noorderkerk Groningen)
awkward i - pathetic
awkward i - pathetic
Amsterdam Acoustics - Awk...
Amsterdam Acoustics - Awkward I : Sea Life
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
awkward i - rock stars (live on DWDD)

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer