Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BOKKERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bökkers

Periode

2010 - heden

Genre

coverbands, dialectpop

Online

Officiële website

Pseudoniemen

Bökkers Dut Normaal

Bökkers

Bökkers is een coverband uit Salland met gitarist Hendrik Jan Bökkers van Jovink & The Voederbietels, voortgekomen uit Dé Normaal Coverband en in eerste instantie bekend onder de naam Bökkers Dut Normaal. Samen met onder meer zijn broer Bastiaan speelt hij in zalen en feesttenten met op de setlist voornamelijk ...
Volledige biografie...

Bezetting

Hendrik Jan Bökkers   gitaar, zang
Erik Neimeijer   gitaar
Jeroen Hobert   drums
Arjan Pronk   basgitaar

Overige muzikanten

Bastiaan Bökkers   basgitaar
Arjan Mulder   drums

Genoemd in de biografie van

2011   Jovink & The Voederbietels
2014   Lorrainville

Biografie Bökkers

Bökkers is een coverband uit Salland met gitarist Hendrik Jan Bökkers van Jovink & The Voederbietels, voortgekomen uit Dé Normaal Coverband en in eerste instantie bekend onder de naam Bökkers Dut Normaal. Samen met onder meer zijn broer Bastiaan speelt hij in zalen en feesttenten met op de setlist voornamelijk nummers van de eerste drie albums van Normaal. De eerste single Boeren Met Ambitie komt in februari 2011 uit bij Suburban Records, een eerste stap in de richting van eigen repertoire en een volledig album. Morattamottamotta, de eerste single van het gelijknamige tweede album dat in mei 2013 verschijnt, is geschreven samen met Jan Manschot, de drummer en medeoprichter van Normaal. Vanaf 2013 vormen bassist Arjan Pronk en drummer Jeroen Hobert de ritmesectie. Ter promotie van de nieuwe clip 'Svetlana' 2017 zet de band een vechtpartij in scène. Foto's van het toegetakelde gezicht van de frontman Bökkers leidden tot ophef op de sociale media. De politie is niet blij met de stunt.

Discografie Bökkers

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Bökkers

Audio/Video Bökkers

Video Bökkers

BÖKKERS - ELKE GODVERGET...
BÖKKERS -  ELKE GODVERGETTEN DAG
BöKKERS - MORATTAMOTTAMOTTA
BöKKERS - MORATTAMOTTAMOTTA
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
BöKKERS - MORATTAMOTTAMOTTA

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer