Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BELLY SAYS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Belly Says in 2010

Periode

2009 - 2011

Genre

alternative, indie

Online

Officiƫle website

Belly Says

Belly Says komt voort uit de band Polgate van singer-songwriter Erny Green. Samen met toetsenist Thijs Heij speelt Belly Says indierock in de lijn van bands als Wilco en Arcade Fire, inclusief invloeden van Bob Dylan. De liedjes gaan over dood, verloren liefdes en pijn. Het titelloze debuutalbum (2010) wordt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Erny Green   gitaar, zang
Walter Wilhelm   basgitaar
Thijs Heij   toetsinstrumenten
Chris van der Meer   drums

Genoemd in de biografie van

2009   Erny Green
2010   Hallo Venray
2010   Polgate

Biografie Belly Says

Belly Says komt voort uit de band Polgate van singer-songwriter Erny Green. Samen met toetsenist Thijs Heij speelt Belly Says indierock in de lijn van bands als Wilco en Arcade Fire, inclusief invloeden van Bob Dylan. De liedjes gaan over dood, verloren liefdes en pijn. Het titelloze debuutalbum (2010) wordt door Henk Koorn (Hallo Venray) analoog en grotendeels live opgenomen in de Sahara Studio in Den Haag.

Discografie Belly Says

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Belly Says

Audio/Video Belly Says

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer