Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BO & MONICA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - 2007

Genre

kinderpop, meidengroepen, pop, tieneridolen

Bo & Monica

Meidenduo dat voortkomt uit de tienersoap Topstars. De serie komt uit de stal van Studio 100, tevens de thuisbasis van de populaire Belgische meidengroep K3. De zingende danseressen Noi Pakon (Bo) en Ingrid Jansen (Monica) brengen een aantal Engelstalige singles uit. De eerste single Gonna Be A Star wordt direct ...
Volledige biografie...

Bezetting

Noi Pakon   zang
Ingrid Jansen   zang

Biografie Bo & Monica

Meidenduo dat voortkomt uit de tienersoap Topstars. De serie komt uit de stal van Studio 100, tevens de thuisbasis van de populaire Belgische meidengroep K3. De zingende danseressen Noi Pakon (Bo) en Ingrid Jansen (Monica) brengen een aantal Engelstalige singles uit. De eerste single Gonna Be A Star wordt direct een hit. In januari 2007 wordt bekend dat de serie Topstars na drie seizoenen stopt. De meiden zetten nog enige tijd op eigen kracht hun zangcarrière voort, maar geven in december 2007 al hun laatste gezamenlijke optreden.

Discografie Bo & Monica

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Bo & Monica

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer