Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

BULLERSLUG

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2011 - heden

Genre

rock

Online

Facebook

Bullerslug

Bullerslug is een rockband rondom gitarist Ryanne van Dorst alias Elle Bandita. Bastiaan Bosma (ex-Aux Raus, Coevorduh) is de zanger. De rest van de band bestaat uit drummer Josha Nuis, bassist Gijs Loots (Houses) en gitarist Thomas Sciarone (Malkovich). Bullerslug staat onder meer in augustus 2012 op Waterpop. De band ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gijs Loots   basgitaar
Ryanne van Dorst   gitaar
Thomas Sciarone   gitaar
Bastiaan Bosma   zang
Josha Nuis   drums

Genoemd in de biografie van

2012   Aux Raus
2012   Elle Bandita

Biografie Bullerslug

Bullerslug is een rockband rondom gitarist Ryanne van Dorst alias Elle Bandita. Bastiaan Bosma (ex-Aux Raus, Coevorduh) is de zanger. De rest van de band bestaat uit drummer Josha Nuis, bassist Gijs Loots (Houses) en gitarist Thomas Sciarone (Malkovich). Bullerslug staat onder meer in augustus 2012 op Waterpop. De band tekent bij Suburban Records. Op dit label verschijnen in 2013 de eerste single WWIII en het debuutalbum Cheer Up, Goth.

Discografie Bullerslug

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Bullerslug

Audio/Video Bullerslug

Video Bullerslug

Bullerslug - WWIII
Bullerslug - WWIII
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Bullerslug - WWIII

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer