Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CASUAL AFFAIRS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1981 - 1986

Genre

new wave

Casual Affairs

Casual Affairs uit Apeldoorn maakt somber getoonzette new wave. In 1982 debuteert de groep met het minialbum Open. De bandleden zijn beïnvloed door o.a. David Bowie, punk, Echo & The Bunnymen en The Sound. Gitarist Rob Winter (ex-Toontje Lager) komt de band in 1985 versterken en is te horen op ...
Volledige biografie...

Bezetting

Erick De Bie   gitaar
Henk Vriesema   trompet, zang
Wouter Kronenberg   basgitaar
Ronny Stokking   drums
Bruno Rombouts   toetsinstrumenten

Overige muzikanten

Rob Winter   gitaar

Genoemd in de biografie van

1983   Rob Winter

Biografie Casual Affairs

Casual Affairs uit Apeldoorn maakt somber getoonzette new wave. In 1982 debuteert de groep met het minialbum Open. De bandleden zijn beïnvloed door o.a. David Bowie, punk, Echo & The Bunnymen en The Sound. Gitarist Rob Winter (ex-Toontje Lager) komt de band in 1985 versterken en is te horen op de single Emotional Man. Met zanger Rob van Zomeren (ex-Media) voortgezet onder de naam Siberia.

Discografie Casual Affairs

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Casual Affairs

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer