Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

CHICAS DEL ROCK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1992 - 1995

Genre

rock

Chicas del Rock

Chicas Del Rock is een Amsterdamse vrouwenrockband opgericht door Bobbie Rossini (ex-Claw Boys Claw) en zangeres/actrice Gwen Eckhaus. De eerste demo wordt opgepikt door de Nederlandse radio en televisie wat optredens oplevert in onder meer de radioprogramma's Leidsekade Live en Villa 65 en het VPRO televisieprogramma TV Nomaden. Het debuutalbum ...
Volledige biografie...

Bezetting

Natalia Feinberg   gitaar
Bobbie Rossini   basgitaar
Gwen Eckhaus   zang
Marit de Loos   drums
Tineke Vroegop   gitaar

Overige muzikanten

Celestine van Herwijnen   drums

Genoemd in de biografie van

1979   Luc Suèr
1985   Doe Maar
1987   Coen van Vrijberghe de Coningh
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Chicas del Rock

Chicas Del Rock is een Amsterdamse vrouwenrockband opgericht door Bobbie Rossini (ex-Claw Boys Claw) en zangeres/actrice Gwen Eckhaus. De eerste demo wordt opgepikt door de Nederlandse radio en televisie wat optredens oplevert in onder meer de radioprogramma's Leidsekade Live en Villa 65 en het VPRO televisieprogramma TV Nomaden. Het debuutalbum Neverneverland wordt geproduceerd door Henk Jonkers (Fatal Flowers). De videoclip bij de single Buzz is op MTV te zien en Chicas Del Rock speelt op Noorderslag. Drumster Marit de Loos gaat verder met Caesar. Natalia Feinberg (ex-The Exist) speelt vanaf 2001 met haar eigen band Les Tristes en brengt ook soloplaten uit.

Discografie Chicas del Rock

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Chicas del Rock

Audio/Video Chicas del Rock

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer