Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

COEVORDUH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Coevorduh

Periode

2011 - heden

Genre

house

Online

Facebook

Coevorduh

Coevorduh is het project van Bastiaan Bosma (ex-Aux Raus) en Vjèze Fur (De Jeugd van Tegenwoordig). De samenwerking tussen de gabberpunker en de rapper leidt in mei 2012 tot het album Wesley Against Society, een plaat met verschillende invloeden (hiphop, Devo, The Fall, Iggy Pop) en gezongen en gerapt in ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bastiaan Bosma   producer, zang
Vieze Fur   rap, zang

Genoemd in de biografie van

2010   Aux Raus
2011   De Jeugd van Tegenwoordig

Biografie Coevorduh

Coevorduh is het project van Bastiaan Bosma (ex-Aux Raus) en Vjèze Fur (De Jeugd van Tegenwoordig). De samenwerking tussen de gabberpunker en de rapper leidt in mei 2012 tot het album Wesley Against Society, een plaat met verschillende invloeden (hiphop, Devo, The Fall, Iggy Pop) en gezongen en gerapt in een mengeling van Engels en Nederlands. Op de cd staan ook de platte feestsingle Tony Feestneus en de single He’s Alive, met een gastbijdrage van de Belgische muzikant Tom Barman (dEUS). Wesley Against Society over de kleine dingen waar mensen zich druk over maken.

Discografie Coevorduh

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Coevorduh

Audio/Video Coevorduh

Video Coevorduh

Coevorduh - Oersoep
Coevorduh - Oersoep
Coevorduh featuring Tom B...
Coevorduh featuring Tom Barman - He's Alive
Coevorduh - Tony Feestneus
Coevorduh - Tony Feestneus
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Coevorduh - Oersoep

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer