Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

COLOR REPORTERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Persfoto 2014

Periode

2013 - heden

Genre

indie

Online

Officiƫle website

Color Reporters

Color Reporters is de band van Bertolf en Bas Wilberink. Wanneer zij samen aan het schrijven zijn aan Bertolfs derde album onstaan er liedjes die volgens Bertolf niet goed passen op zijn soloalbum. Dit leidt tot het oprichten van de band Color Reporters. Bertolf en Bas Wilberink maken de liedjes ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bertolf   gitaar, zang
Bas Wilberink   gitaar, zang
Ceasar Roseboom   achtergrondzang, gitaar, toetsinstrumenten
Rutger Renden   achtergrondzang, basgitaar
Nicky Hustinx   drums

Genoemd in de biografie van

2014   Racoon

Biografie Color Reporters

Color Reporters is de band van Bertolf en Bas Wilberink. Wanneer zij samen aan het schrijven zijn aan Bertolfs derde album onstaan er liedjes die volgens Bertolf niet goed passen op zijn soloalbum. Dit leidt tot het oprichten van de band Color Reporters. Bertolf en Bas Wilberink maken de liedjes en worden live bij gestaan door Caesar Roseboom (gitaar/toetsen) Rutger Renden (bas) en Nicky Hustinx (drums). De muziek doet denken aan de meerstemmigge indiepop zoals dat bijvoorbeeld gemaakt wordt door The Shins. Hun debuutalbum komt uit op 14 maart 2014.

Discografie Color Reporters

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Color Reporters

Audio/Video Color Reporters

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer