Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DANIELLA'S DAZE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Daniella's Daze in 1997

Periode

1997 - 1998

Genre

alternative, zang

Daniella's Daze

Daniella's Daze is een eenmalig alternatief rockproject rondom zangeres Daniella Porsius uit Amstelveen. Op 21jarige leeftijd brengt zij het door Bolland & Bolland geschreven en geproduceerde Slut uit, een album met rauwe gitaren, elektronische drums en pittige songteksten. Het titelnummer gaat over een meisje dat na een slechte relatie haar ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1998   Bolland & Bolland

Biografie Daniella's Daze

Daniella's Daze is een eenmalig alternatief rockproject rondom zangeres Daniella Porsius uit Amstelveen. Op 21jarige leeftijd brengt zij het door Bolland & Bolland geschreven en geproduceerde Slut uit, een album met rauwe gitaren, elektronische drums en pittige songteksten. Het titelnummer gaat over een meisje dat na een slechte relatie haar vriend vermoordt en het door Porsius zelf geschreven Scream gaat over anorexia. De single 100% Jesus wordt ook op radiostations in Duitsland en Australië gedraaid, maar wordt geen hit.

Discografie Daniella's Daze

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Daniella's Daze

Audio/Video Daniella's Daze

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer