Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DARKER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Darker

Periode

2005 - heden

Genre

lo-fi, singer-songwriter

Online

Officiƫle website
Hyves
Twitter
YouTube

Darker

Jeps Salfischberger uit Tilburg speelt in bands als Them & Me, Pathetic Children. Contagious Disease en de meer bekende groepen Brotherhood Foundation, Chillburn en AnumberOne. Vanaf 1 januari 2005 is hij solo actief als 'singer/songsampler' en brengt hij via zijn website muziek uit onder de naam Darker. Vanaf 2009 is ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jeps Salfischberger   componist, gitaar, sampler, tekstschrijver
Evelien Rombouts   zang

Genoemd in de biografie van

1999   Brotherhood Foundation

Biografie Darker

Jeps Salfischberger uit Tilburg speelt in bands als Them & Me, Pathetic Children. Contagious Disease en de meer bekende groepen Brotherhood Foundation, Chillburn en AnumberOne. Vanaf 1 januari 2005 is hij solo actief als 'singer/songsampler' en brengt hij via zijn website muziek uit onder de naam Darker. Vanaf 2009 is Darker een duo met naast Salfischberger (alias Donnie D.) zangeres Evil-ien (Evelien Rombouts). Hun debuutalbum Darker Is The New Black verschijnt in de zomer van 2010.

Discografie Darker

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Darker

Audio/Video Darker

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer