Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DAVID GILMOUR GIRLS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2002 - heden

Genre

house

David Gilmour Girls

Jasper Uhl en Robin van der Kaa vormen tezamen de David Gilmour Girls waarmee ze alles kunnen doen dat ze niet kwijt kunnen in hun band Oil, zoals produceren, het maken van remixen, grafische vormgeving, webdesign en DJ'en. Hun debuutalbum Vultures verschijnt in het najaar van 2007 op Relish, het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Robin Van Der Kaa   producer
Jasper Uhl   producer

Genoemd in de biografie van

2004   Oil
2004   The Riplets
2005   Voicst

Biografie David Gilmour Girls

Jasper Uhl en Robin van der Kaa vormen tezamen de David Gilmour Girls waarmee ze alles kunnen doen dat ze niet kwijt kunnen in hun band Oil, zoals produceren, het maken van remixen, grafische vormgeving, webdesign en DJ'en. Hun debuutalbum Vultures verschijnt in het najaar van 2007 op Relish, het label van de Zwitserse electrorocker Headman.

Discografie David Gilmour Girls

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video David Gilmour Girls

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer