Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DE REGIOTAPPERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1998 - heden

Genre

amusementsmuziek, dialectpop, Nederlandstalig

De Regiotappers

Het gelegenheidsduo De Regiotappers komt voort uit het muziekprogramma De Regiotap bij RTV Oost, gepresenteerd door Willie Oosterhuis en hitproducer Edwin van Hoevelaak. De eerste single is De Deure, de openingstune van het programma. Op de single en het album Hoe Geet Met Oe? (2002) wordt het duo terzijde gestaan ...
Volledige biografie...

Bezetting

Edwin van Hoevelaak   producer, zang
Willie Oosterhuis   zang

Genoemd in de biografie van

1998   Edwin van Hoevelaak

Biografie De Regiotappers

Het gelegenheidsduo De Regiotappers komt voort uit het muziekprogramma De Regiotap bij RTV Oost, gepresenteerd door Willie Oosterhuis en hitproducer Edwin van Hoevelaak. De eerste single is De Deure, de openingstune van het programma. Op de single en het album Hoe Geet Met Oe? (2002) wordt het duo terzijde gestaan door hun televisiecollega Jans. Het album bevat onder meer de single Kiek Ie Kiek Ik, een Twentse versie van Jody Bernals Que Si, Que No uit 2000.

Discografie De Regiotappers

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's De Regiotappers

Audio/Video De Regiotappers

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer