Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DICK THE DECORATOR

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

rock

Dick The Decorator

Band uit Noordwijk die regelmatig in de eigen regio te zien is. Dick The Decorator neemt in mei en juni 1997 de democassette Multipletitle op in studio Next To Jaap van Corno Zwetsloot in Voorhout. De Belgische bassist Bart Swerts maakt een tijdje deel uit van de band. Vanaf eind ...
Volledige biografie...

Bezetting

Edwin Mons   gitaar
Jan Mons   percussie, zang
Johan de Jong   drums
Peter Dubbelaar   basgitaar
Kees Twilt   gitaar

Overige muzikanten

Bart Swerts   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2003   Pater Moeskroen

Biografie Dick The Decorator

Band uit Noordwijk die regelmatig in de eigen regio te zien is. Dick The Decorator neemt in mei en juni 1997 de democassette Multipletitle op in studio Next To Jaap van Corno Zwetsloot in Voorhout. De Belgische bassist Bart Swerts maakt een tijdje deel uit van de band. Vanaf eind 2003 speelt hij in Pater Moeskroen.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Dick The Decorator

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer