Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

DISCIPEL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1975 - heden

Genre

reli-pop

Discipel

In 1975 ontstaat in Rotterdam middels Discipel de eerste niet-Amerikaanse Continentalgroep. Men treedt voornamelijk in eigen land op, maar komen in de loop van de jaren ook in Frankrijk, België, Oostenrijk en Tsjechië terecht. Op het repertoire staan nummers van onder meer Sandi Patty, Steve Green, Dave & Dale Garratt ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

1975   The Continental Singers

Biografie Discipel

In 1975 ontstaat in Rotterdam middels Discipel de eerste niet-Amerikaanse Continentalgroep. Men treedt voornamelijk in eigen land op, maar komen in de loop van de jaren ook in Frankrijk, België, Oostenrijk en Tsjechië terecht. Op het repertoire staan nummers van onder meer Sandi Patty, Steve Green, Dave & Dale Garratt en de Amerikaanse Continental Singers.

Discografie Discipel

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Discipel

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer