Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

F-ACTION

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1995 - heden

Genre

house

F-Action

Project van Gaston Steenkist en René ter Horst - ook wel bekend als Dobre en DJ Zki - die vanaf de jaren negentig onder vele pseudoniemen producties, optredens en DJ-sets realiseren. Diverse van hun creaties scoren internationaal, onder namen als Tomba Vira, The Good Men, René et Gaston, Klatsch!, Basco, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Simon Ratcliffe   elektronica
Ramon Zenker   elektronica
Ernst Slappendel   elektronica
Ed van Helden   elektronica
René Ter Horst   producer
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1992   Jamez
1992   René et Gaston
1994   Dj Dobre
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie F-Action

Project van Gaston Steenkist en René ter Horst - ook wel bekend als Dobre en DJ Zki - die vanaf de jaren negentig onder vele pseudoniemen producties, optredens en DJ-sets realiseren. Diverse van hun creaties scoren internationaal, onder namen als Tomba Vira, The Good Men, René et Gaston, Klatsch!, Basco, Jark Prongo en Chocolate Puma.

Discografie F-Action

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video F-Action

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer