Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FREEWHEELERS CELLO BLUES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Freewheelers Cello Blues 02

Periode

2007 - heden

Genre

blues, instrumentaal

Online

Officiële website

Freewheelers Cello Blues

De groep Freewheelers Cello Blues bestaat uit het echtpaar Ilene McHolland (Sacramento, VS) op cello en Bas Vossen op basgitaar. Aanvankelijk treden ze op en reizen ze door Spanje met een camper. Er volgt een Nederlandse tour met optredens op onder meer Het Landjuweel Festival in Ruigoord, de Hal of ...
Volledige biografie...

Biografie Freewheelers Cello Blues

De groep Freewheelers Cello Blues bestaat uit het echtpaar Ilene McHolland (Sacramento, VS) op cello en Bas Vossen op basgitaar. Aanvankelijk treden ze op en reizen ze door Spanje met een camper. Er volgt een Nederlandse tour met optredens op onder meer Het Landjuweel Festival in Ruigoord, de Hal of Fame in Tilburg en het radio Programma 'Bluezy'. De band wordt tijdens deze tournee bijgestaan door Stephan Sijpkens op gitaar en Jacco Steenhuis op drums. Het duo McHolland en Vossen vestigt zich in de VS waar ze een groot houten schip kopen, dat de basis is voor de California Delta Blues Cruise.

Discografie Freewheelers Cello Blues

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Freewheelers Cello Blues

Audio/Video Freewheelers Cello Blues

Video Freewheelers Cello Blues

FREEWHEELERS CELLO BLUES ...
FREEWHEELERS CELLO BLUES @ Blues Party Mook, Netherlands.wmv
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
FREEWHEELERS CELLO BLUES @ Blues Party Mook, Netherlands.wmv

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer