Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

FULL HOUSE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1976 - 1977

Genre

a cappella/vocal groups, pop

Full House

Full House uit het Gooi is een door Abba geïnspireerde zanggroep. De eerste single Standing On The Inside (een nummer van Neil Sedaka) wordt geproduceerd door Albert Hol (ex-Unit Gloria) en behaalt in de zomer van 1976 de tweede plaats in de Top 40. Bandlid Frank Kramer is daarnaast vooral ...
Volledige biografie...

Bezetting

Anette Molenaar   zang
Frank Kramer   zang
Wilma de Nijs   zang
Carry Schomper   zang
Bob Cohen   zang

Biografie Full House

Full House uit het Gooi is een door Abba geïnspireerde zanggroep. De eerste single Standing On The Inside (een nummer van Neil Sedaka) wordt geproduceerd door Albert Hol (ex-Unit Gloria) en behaalt in de zomer van 1976 de tweede plaats in de Top 40. Bandlid Frank Kramer is daarnaast vooral bekend als profvoetballer en presentator van de televisiespelletjes Boggle en Hints. Niet te verwarren met de band Fullhouse (1967-1969) uit Utrecht.

Discografie Full House

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Full House

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer