Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GEIGERCOUNTING

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Geigercounting

Periode

2003 - heden

Genre

big beat, electro

Online

Officiƫle website

Geigercounting

Maurits de Lange, toetsenist in de Amsterdamse groep Coparck, maakt sinds 2003 electro onder de naam Geigercounting. Al zijn muziek komt uit een compacte Korg Electribe sampler/drumcomputer. Een van zijn tracks staat op de compilatie Push The Buttons (2004) in de serie Unsigned van het Nationaal Pop Instituut. In het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Maurits de Lange   elektronica, producer

Genoemd in de biografie van

2001   Remko Schouten
2003   Coparck

Biografie Geigercounting

Maurits de Lange, toetsenist in de Amsterdamse groep Coparck, maakt sinds 2003 electro onder de naam Geigercounting. Al zijn muziek komt uit een compacte Korg Electribe sampler/drumcomputer. Een van zijn tracks staat op de compilatie Push The Buttons (2004) in de serie Unsigned van het Nationaal Pop Instituut. In het voorjaar van 2006 verschijnt zijn debuutalbum.

Discografie Geigercounting

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Geigercounting

Audio/Video Geigercounting

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer