Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

GEORGE RILEY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

George Riley in 1973

Periode

1949 - heden

Genre

pop, pop/rock

Online

Website

George Riley

George Riley is Ton Bolland (Den Haag, 1949), broer van Rob en Ferdi Bolland. Hij groeit op in Zuid-Afrika en West-Duitsland en keert in 1966 terug naar Nederland. In de jaren zeventig brengt hij enkele popsingles uit. Midnight Lovers (1979) is een discosingle onder de naam Anthony Bolland en geproduceerd ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ton Bolland   achtergrondzang, gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1971   Bolland & Bolland

Biografie George Riley

George Riley is Ton Bolland (Den Haag, 1949), broer van Rob en Ferdi Bolland. Hij groeit op in Zuid-Afrika en West-Duitsland en keert in 1966 terug naar Nederland. In de jaren zeventig brengt hij enkele popsingles uit. Midnight Lovers (1979) is een discosingle onder de naam Anthony Bolland en geproduceerd door Bolland & Bolland. Tegenwoordig woonachtig in Spanje.

Discografie George Riley

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's George Riley

Audio/Video George Riley

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer