Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

HOUSEQUAKE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

house, trance

Online

Officiƫle website

Housequake

Housequake is het samenwerkingsverband van de trance-DJ's en -producers Roog en ErickE. Ze treden gezamenlijk op, onder meer met vocalist MC Gee. In juli 2009 verschijnt hun eerste single Shed My Skin met vocalen van de Britse zangeres Anita Kelsey. Het nummer is een remake van de gelijknamige track van ...
Volledige biografie...

Bezetting

ErickE   draaitafels, elektronica, producer
Rogier van Bueren   draaitafels, elektronica, producer

Genoemd in de biografie van

2005   DJ Roog
2005   ErickE

Biografie Housequake

Housequake is het samenwerkingsverband van de trance-DJ's en -producers Roog en ErickE. Ze treden gezamenlijk op, onder meer met vocalist MC Gee. In juli 2009 verschijnt hun eerste single Shed My Skin met vocalen van de Britse zangeres Anita Kelsey. Het nummer is een remake van de gelijknamige track van de groep D*Note uit 2001.

Discografie Housequake

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Housequake

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer