Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

INTO SEVEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1995 - 1998

Genre

rock

Into Seven

Pop/rockgroep uit Roermond rondom zanger/gitarist Stan Peters. Het album Beautiful Day en de single Circus In My Head worden beide geproduceerd door drummer Arno Guveau die later als songschrijver/producer actief is voor onder meer Stevie Ann. Toetsenist Antoine Kollee speelt later in Bowlegs en de coverband You Jane. Paul Klaessen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Antoine Kollee   toetsinstrumenten
Arno Guveau   achtergrondzang, drums
Paul Klaessen   basgitaar
Stan Peters   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1995   Arno Guveau

Biografie Into Seven

Pop/rockgroep uit Roermond rondom zanger/gitarist Stan Peters. Het album Beautiful Day en de single Circus In My Head worden beide geproduceerd door drummer Arno Guveau die later als songschrijver/producer actief is voor onder meer Stevie Ann. Toetsenist Antoine Kollee speelt later in Bowlegs en de coverband You Jane. Paul Klaessen maakt psychedelische drum'n'bass met de groep Phone Home. Peters brengt in 2003 zijn debuutplaat Soon uit.

Discografie Into Seven

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Into Seven

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer