Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

J.A.M.

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - heden

Genre

coverbands, pop

Online

Officiƫle website

Pseudoniemen

JAM

J.A.M.

Gelegenheidsformatie bestaand uit Julya Lo'ko, Angela Groothuizen en Mildred Douglas. Coveren liedjes van The Police en Sting in het programma Message In A Bottle. In 2004 neemt zangeres Berget Lewis de plaats van Mildred Douglas over. In het voorjaar van 2006 gaat J.A.M. met de band van gitarist Erwin van ...
Volledige biografie...

Bezetting

Julya Lekranty   zang
Angela Groothuizen   zang
Berget Lewis   zang

Overige muzikanten

Mildred Douglas   zang

Genoemd in de biografie van

2001   Angela Groothuizen
2004   Berget Lewis

Biografie J.A.M.

Gelegenheidsformatie bestaand uit Julya Lo'ko, Angela Groothuizen en Mildred Douglas. Coveren liedjes van The Police en Sting in het programma Message In A Bottle. In 2004 neemt zangeres Berget Lewis de plaats van Mildred Douglas over. In het voorjaar van 2006 gaat J.A.M. met de band van gitarist Erwin van Ligten op tournee met het programma Woodstock.

Discografie J.A.M.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video J.A.M.

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer