Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

LES MONNEREAUX

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1960 - 1963

Genre

amusementsmuziek, Nederlandstalig

Pseudoniemen

Peggy & Patty

Les Monnereaux

Anneke van Keeken wordt geboren als Anneke Monnereau. In 1967 trouwt ze met Herman van Keeken met wie ze later het duo Herman & Angie vormt. In de eerste helft van de jaren zestig vormt ze samen met haar zus Tineke Monnereau het duo Les Monnereaux (later: Peggy & Patty).
Volledige biografie...

Bezetting

Anneke van Keeken   zang
Tineke Monnereau   zang

Genoemd in de biografie van

1976   Herman van Keeken

Biografie Les Monnereaux

Anneke van Keeken wordt geboren als Anneke Monnereau. In 1967 trouwt ze met Herman van Keeken met wie ze later het duo Herman & Angie vormt. In de eerste helft van de jaren zestig vormt ze samen met haar zus Tineke Monnereau het duo Les Monnereaux (later: Peggy & Patty). Zij vertolken Nederlandse vertalingen van Engelstalige hits.

Discografie Les Monnereaux

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Les Monnereaux

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer