Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MARGRIET TINDEMANS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1951 - 31-12-2014

Genre

middeleeuwen, viola da gamba

Margriet Tindemans

Margriet Tindemans studeert blokfluit en viool aan het conservatorium in Maastricht. Na haar studie legt ze zich toe op de viola da gamba. Tindemans specialiseert zich in middeleeuwse muziek. Ruim tien jaar maakt ze deel uit van het beroemde ensemble Sequentia uit Duitsland. Vanaf 1986 woont en werkt ze in ...
Volledige biografie...

Instrumenten

viola da gamba

Genoemd in de biografie van

1985   Paulina van Laarhoven

Biografie Margriet Tindemans

Margriet Tindemans studeert blokfluit en viool aan het conservatorium in Maastricht. Na haar studie legt ze zich toe op de viola da gamba. Tindemans specialiseert zich in middeleeuwse muziek. Ruim tien jaar maakt ze deel uit van het beroemde ensemble Sequentia uit Duitsland. Vanaf 1986 woont en werkt ze in Amerika.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Margriet Tindemans

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer