Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MECHANICAL SOUL SALOON

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1992 - 1995

Genre

house

Mechanical Soul Saloon

Een van de eerste projecten van Gaston Steenkist en René ter Horst - ook wel bekend als DJ Dobre en DJ Zki - die vanaf de jaren negentig onder vele pseudoniemen producties, optredens en DJ-sets realiseren. Diverse van hun creaties scoren internationaal, onder namen als Tomba Vira, The Good Men, ...
Volledige biografie...

Bezetting

René Ter Horst   producer
Gaston Steenkist   producer

Genoemd in de biografie van

1992   Jamez
1992   René et Gaston
1994   Dj Dobre
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Mechanical Soul Saloon

Een van de eerste projecten van Gaston Steenkist en René ter Horst - ook wel bekend als DJ Dobre en DJ Zki - die vanaf de jaren negentig onder vele pseudoniemen producties, optredens en DJ-sets realiseren. Diverse van hun creaties scoren internationaal, onder namen als Tomba Vira, The Good Men, René et Gaston, Klatsch!, Basco, Jark Prongo en Chocolate Puma.

Discografie Mechanical Soul Saloon

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Mechanical Soul Saloon

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer