Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MENSENKINDEREN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2011 - heden

Genre

indie, Nederlandstalig

Online

Bandcamp
Officiële website

Mensenkinderen

Mensenkinderen is het soloproject van Bas van Nienes uit de band Anderson. Op 30 januari 2012 verschijnt zijn debuutalbum Het Land Dat Ooit Vol Eerbied Zong, een Nederlandstalige cd met herinneringen aan het Nederland uit zijn jeugd. Het label Volkoren omschrijft muziek als intieme, krakkemikkige indie-electro met raakvlakken met muziek ...
Volledige biografie...

Bezetting

Bas van Nienes   elektronica, gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2011   Anderson

Biografie Mensenkinderen

Mensenkinderen is het soloproject van Bas van Nienes uit de band Anderson. Op 30 januari 2012 verschijnt zijn debuutalbum Het Land Dat Ooit Vol Eerbied Zong, een Nederlandstalige cd met herinneringen aan het Nederland uit zijn jeugd. Het label Volkoren omschrijft muziek als intieme, krakkemikkige indie-electro met raakvlakken met muziek van The Innocence Mission, Sufjan Stevens en Loney Dear.

Discografie Mensenkinderen

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Mensenkinderen

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer