Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MIGHTY MIKE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1995 - heden

Genre

Nederlandstalig, rock

Online

Officiƫle website

Mighty Mike

Mike Meijer staat als zanger met zijn band Rump begin jaren negentig in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Hij drumt bij The Scene, De Gigantjes, Gruppo Sportivo en vanaf 2009 in de herstart van The Plastic Dolls. Meijer is ook als acteur actief in onder andere videoclips ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mike Meijer   drums, gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2004   Wealthy Beggar
2009   The Plastic Dolls

Biografie Mighty Mike

Mike Meijer staat als zanger met zijn band Rump begin jaren negentig in de finale van de Grote Prijs van Nederland. Hij drumt bij The Scene, De Gigantjes, Gruppo Sportivo en vanaf 2009 in de herstart van The Plastic Dolls. Meijer is ook als acteur actief in onder andere videoclips en de speelfilms Theo en Thea en de Ontmaskering van het Tenenkaasimperium (1989), All Stars (1997), Langer Licht (2006) en de korte horrorfilm Bloody Mary (1992). Onder de naam Mighty Mike brengt hij vier albums uit met humoristische rockliedjes. Zijn eerste boek BOEM! (2010) vertelt op luchtige wijze 'alles wat je wil weten over drummen, drums en drummers'.

Discografie Mighty Mike

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Mighty Mike

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer