Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MISSRAH

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Missrah

Vocaliste Missrah (echte naam: Anuradha Triloki) komt uit een muzikale familie en ze is vanaf haar 15e bezig met bands en muzikanten. Ze houdt zich bezig met funk, soul, Zuid-Amerikaanse muziek, house en jungle. Ze leert reggaemuziek kennen door bands als Aswad, Bob Marley, Maxi Priest, Cocoa Tea, Third World ...
Volledige biografie...

Instrumenten

achtergrondzang, vocalen, zang

Biografie Missrah

Vocaliste Missrah (echte naam: Anuradha Triloki) komt uit een muzikale familie en ze is vanaf haar 15e bezig met bands en muzikanten. Ze houdt zich bezig met funk, soul, Zuid-Amerikaanse muziek, house en jungle. Ze leert reggaemuziek kennen door bands als Aswad, Bob Marley, Maxi Priest, Cocoa Tea, Third World en de Nederlandse reggae/dancehall band “Super and The All Stars”. Missrah zingt in diverse bands als Colourfull Concept, Poor Man Friend, One Unity, Zappodro (o.l.v. Andro Biswane) en Different Culture (o.l.v. Zappostar/Carlo Jones). In 2006 begint ze haar eigen band, Blended Culture. Ze houdt zich met diverse stijlen bezig maar haar hart ligt in de reggae-scene.

In bezetting van

Blended Culture   achtergrondzang, vocalen, zang

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Missrah

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer