Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

MURDER MANIFEST

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2007 - heden

Genre

deathmetal, thrashmetal

Online

Officiële website

Murder Manifest

Murder Manifest is een death- en thrashmetalband uit het Noorden van Nederland, voortgekomen uit de bands Instil, Escadron en Toxocara. De tracks van het eerste album Mental Surgery (juni 2008) worden eerst gratis op internet aangeboden voordat de cd officieel wordt uitgebracht. De plaat bevat acht nummers die verwant zijn ...
Volledige biografie...

Bezetting

René Smit   zang
Wouter Jillings   gitaar
Anne van Doorn   basgitaar
Anibal Ojeda   gitaar

Overige muzikanten

Marc Guchelaar   drums

Genoemd in de biografie van

2008   Instil

Biografie Murder Manifest

Murder Manifest is een death- en thrashmetalband uit het Noorden van Nederland, voortgekomen uit de bands Instil, Escadron en Toxocara. De tracks van het eerste album Mental Surgery (juni 2008) worden eerst gratis op internet aangeboden voordat de cd officieel wordt uitgebracht. De plaat bevat acht nummers die verwant zijn met de thrash van Hatesphere, The Black Dahlia Murder en Darkane gecombineerd met death metal in de stijl van Decapitated, Aborted en Carcass. De drumpartijen zijn van Marc Guchelaar.

Discografie Murder Manifest

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Murder Manifest

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer