Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NEONBELLE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2007 - 2010

Genre

alternative

Neonbelle

Neonbelle is een project van zangeres Pien Feith en Jelte Heringa (Most Unpleasant Men, Durk Attaturk). In het kader van het project In A Cabin With sluiten ze zich in augustus 2007 samen met producer Maarten Besseling een week lang op in een bungalow in het Belgische Lanaken voor het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Pien Feith   banjo, gitaar, zang
Jelte Heringa   harmonium, piano, synthesizer, toetsinstrumenten, trompet

Genoemd in de biografie van

2005   Pien Feith

Biografie Neonbelle

Neonbelle is een project van zangeres Pien Feith en Jelte Heringa (Most Unpleasant Men, Durk Attaturk). In het kader van het project In A Cabin With sluiten ze zich in augustus 2007 samen met producer Maarten Besseling een week lang op in een bungalow in het Belgische Lanaken voor het opnemen van elektronische liedjes. De cd In A Cabin With Neonbelle komt in 2010 uit en wordt genomineerd voor de 3voor12award. In mei 2010 volgen nog optredens in Canada waarbij het duo wordt bijgestaan door drummer Finn Kruyning (Moss).

Discografie Neonbelle

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Neonbelle

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer