Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NIKKI

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

21-12-1983 - heden

Genre

coverbands, tieneridolen

Online

Officiële website

Pseudoniemen

Nikki Nola

Nikki

Nikki wordt in 2008 de vierde winnaar van het televisieprogramma Idols. Met haar single 'Hello World' scoort ze een grote hit. Mede door stemproblemen weet ze geen muziekcarrière van de grond te tillen. In 2016 beproeft ze opnieuw haar geluk in The Voice of Holland. Ze moet het programma in ...
Volledige biografie...

Biografie Nikki

Nikki wordt in 2008 de vierde winnaar van het televisieprogramma Idols. Met haar single 'Hello World' scoort ze een grote hit. Mede door stemproblemen weet ze geen muziekcarrière van de grond te tillen. In 2016 beproeft ze opnieuw haar geluk in The Voice of Holland. Ze moet het programma in Knock Out-ronde verlaten.

Discografie Nikki

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Nikki

Video Nikki

Nikki - Hello World
Nikki - Hello World
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Nikki - Hello World

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer