Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

O-BAT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

O-Bat

Periode

2010 - heden

Genre

reggae, ska, trombone

Online

Officiële website

O-Bat

O-Bat is Obed Brinkman, trombonist uit Groningen. In 1998 studeert hij af aan het conservatorium van Groningen (trombone Lichte Muziek). Hij is actief als studiomuzikant en speelt daarnaast in diverse groepen, zoals Jammah Tammah, Zebra en Rude Rich And The High Notes. Naast reggae en ska speelt hij ook Afrikaanse ...
Volledige biografie...

Instrumenten

trombone

Bezetting

Obed Brinkman   trombone

Biografie O-Bat

O-Bat is Obed Brinkman, trombonist uit Groningen. In 1998 studeert hij af aan het conservatorium van Groningen (trombone Lichte Muziek). Hij is actief als studiomuzikant en speelt daarnaast in diverse groepen, zoals Jammah Tammah, Zebra en Rude Rich And The High Notes. Naast reggae en ska speelt hij ook Afrikaanse muziek, latin, jazz en folkpop. Op zijn solodebuut Festival Des Zombies (najaar 2010) staat eigen werk dat hij over een periode van zeven jaar heeft geschreven. Op de cd werken 27, voornamelijk Groningse muzikanten mee, waaronder bassist Eric Bosma en drumster Lielian Tan. De cd gaat vergezeld van een dvd met tien videoclips.

Discografie O-Bat

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's O-Bat

Audio/Video O-Bat

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer