Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OFF CAMERA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Off Camera

Periode

2005 - heden

Genre

rock

Off Camera

Rotterdamse band rondom zanger en componist Kees Patijn. In de bezetting ook bassist Ocki Klootwijk van onder meer I've Got The Bullets en drummer Joeri Rook (Wallrus). Het titelloze debuutalbum uit 2006 is in de Rocktown Studios van Klootwijk opgenomen en geproduceerd door Ivo Severijns (Powerplay, Herman Brood, Tacker). De ...
Volledige biografie...

Bezetting

Marcel Fakkers   toetsinstrumenten
Ocki Klootwijk   basgitaar
Joeri Rook   drums
Kees Patijn   componist, zang
Pieter Dijkstra   gitaar

Genoemd in de biografie van

1990   I've Got The Bullets

Biografie Off Camera

Rotterdamse band rondom zanger en componist Kees Patijn. In de bezetting ook bassist Ocki Klootwijk van onder meer I've Got The Bullets en drummer Joeri Rook (Wallrus). Het titelloze debuutalbum uit 2006 is in de Rocktown Studios van Klootwijk opgenomen en geproduceerd door Ivo Severijns (Powerplay, Herman Brood, Tacker). De rocksongs zijn verwant met het werk van Paul Weller, Sheryl Crow, Lenny Kravitz, Crowded House en Ryan Adams.

Discografie Off Camera

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Off Camera

Audio/Video Off Camera

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer