Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OVEREASY

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Overeasy

Periode

2005 - heden

Genre

alternative, indie, lo-fi

Overeasy

Overeasy is Robert Lagendijk. Hij speelt drums in Scram C Baby en Solex en experimenteert daarna met een sampler waarmee hij ritmetracks en geluiden omzet in liedjes. Samen met de Australische zanger Stuart Brown (ook te horen op het album The Laughing Stock Of Indie Rock van Solex) neemt hij ...
Volledige biografie...

Bezetting

Robert Lagendijk   drums, elektronica, sampler

Genoemd in de biografie van

2006   Scram C Baby
2006   Solex

Biografie Overeasy

Overeasy is Robert Lagendijk. Hij speelt drums in Scram C Baby en Solex en experimenteert daarna met een sampler waarmee hij ritmetracks en geluiden omzet in liedjes. Samen met de Australische zanger Stuart Brown (ook te horen op het album The Laughing Stock Of Indie Rock van Solex) neemt hij het debuutalbum Bang Your Buck op dat in 2006 uitkomt op Solex' label Discmeister.

Discografie Overeasy

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Overeasy

Audio/Video Overeasy

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer