Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PAULINE (1)

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1990 - heden

Genre

amusementsmuziek, Nederlandstalig

Pauline (1)

De uit Almelo afkomstige zangeres Pauline is bekend van de hitsingle Ik Laat Je Niet Gaan (1992). In 1994 maakt ze enige tijd deel uit van het zangduo De Alpenzusjes. Daarna zet ze haar solocarrière voort met Nederlandstalig en Engelstalig repertoire waarmee ze optreedt met zowel orkest als orkestband ...
Volledige biografie...

Bezetting

Pauline Analbers   zang

Genoemd in de biografie van

1994   De Alpenzusjes

Biografie Pauline (1)

De uit Almelo afkomstige zangeres Pauline is bekend van de hitsingle Ik Laat Je Niet Gaan (1992). In 1994 maakt ze enige tijd deel uit van het zangduo De Alpenzusjes. Daarna zet ze haar solocarrière voort met Nederlandstalig en Engelstalig repertoire waarmee ze optreedt met zowel orkest als orkestband op onder meer bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, modeshows en in feesttenten.

Discografie Pauline (1)

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Pauline (1)

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer