Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

RATATA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1980 - 1982

Genre

new wave

Ratata

Na het uiteenvallen van Streetbeats richt Jan Rot begin jaren tachtig de meer op ambachtelijke popliedjes gerichte band Ratata op. De groep maakt drie singles, waarvan de eerste twee - Hide The Poison en To Get Divorced - dankzij de lichtvoetige productie van de op dat moment zeer populaire Jona ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jan Rot   toetsinstrumenten, zang
Gerard van Doorn   basgitaar
Geert-Jan Westenbrink   zang
Roy Bakker   drums
Aad de Clercq   gitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1979   Jan Rot

Biografie Ratata

Na het uiteenvallen van Streetbeats richt Jan Rot begin jaren tachtig de meer op ambachtelijke popliedjes gerichte band Ratata op. De groep maakt drie singles, waarvan de eerste twee - Hide The Poison en To Get Divorced - dankzij de lichtvoetige productie van de op dat moment zeer populaire Jona Lewie zeer veel aandacht trekken. Wegens het uitblijven van aansprekende verkoopresultaten wordt het album Always Yours echter niet uitgebracht en gaat ook Ratata uiteen.

Discografie Ratata

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Ratata

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer