Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

RENE VAN DER WEYDE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1993 - heden

Genre

house, producer, techno, trance

Pseudoniemen

Equatious, Trancemission, Tress, Velosophy, Wild Thing

René van der Weyde

René van der Weyde maakt vanaf 1993 samen met Lex van Coeverden Eurohouse en trance onder de naam Atlantic Ocean. Samen met Jochem Paap (Speedy J) vormt hij The Dark Room en The Un-Xplained en met Stanley Foort het producersduo Dave Leatherman. Van der Weyde maakt ook platen en doet ...
Volledige biografie...

Instrumenten

producer

Biografie René van der Weyde

René van der Weyde maakt vanaf 1993 samen met Lex van Coeverden Eurohouse en trance onder de naam Atlantic Ocean. Samen met Jochem Paap (Speedy J) vormt hij The Dark Room en The Un-Xplained en met Stanley Foort het producersduo Dave Leatherman. Van der Weyde maakt ook platen en doet productiewerk met Erik van Vliet onder de namen E.T.L.E.N., Low Atomic Style, Space Trax en Stealth Boys. Solo brengt hij EP's uit onder diverse aliassen zoals Tress, Equatious, Trancemission, Velosophy en Wild Thing.

In bezetting van

Atlantic Ocean   producer

Discografie René van der Weyde

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video René van der Weyde

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer