Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

RENEGADES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1991 - 1992

Genre

coverbands, hardrock

Renegades

Renegades is een coverband met zanger Ian Parry (ex-Vengeance) en zangeres Mirjam van Doorn (The Boxx). De groep wordt aangevuld door gitarist Arjen Lucassen (ex-Vengeance), bassist Peter Vink (ex-Q65, The Boxx) en drummer Arnoud 'Arny' Bongaards (The Boxx). De muzikanten zetten in september 1991 vier nummers op een democassette en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Arnoud Bongaards   drums
Peter Vink   basgitaar
Arjen Lucassen   gitaar
Mirjam van Doorn   zang
Ian Parry   zang

Genoemd in de biografie van

1991   Vengeance

Biografie Renegades

Renegades is een coverband met zanger Ian Parry (ex-Vengeance) en zangeres Mirjam van Doorn (The Boxx). De groep wordt aangevuld door gitarist Arjen Lucassen (ex-Vengeance), bassist Peter Vink (ex-Q65, The Boxx) en drummer Arnoud 'Arny' Bongaards (The Boxx). De muzikanten zetten in september 1991 vier nummers op een democassette en doen een eenmalige tournee door Nederland met muziek van o.a. Deep Purple, Led Zeppelin, UFO, Thin Lizzy, Mothers Finest en White Snake.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Renegades

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer