Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROBERTO Q AND THE BOPPERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Roberto Q and The Boppers

Periode

1978 - 1985

Genre

rock

Roberto Q and The Boppers

Roberto Q and The Boppers uit Bussum en omstreken bestaat naast voorman Roberto Q (Robert Huisman) uit onder meer gitarist David Hollestelle, drummer Rogier van der Erve (Roger Angelo) en bassist Ad Vanderveen (Ad Brood). Deze muzikanten zijn te horen op het titelloze album dat in 1981 verschijnt bij het ...
Volledige biografie...

Bezetting

David Hollestelle   gitaar
Rogier van der Erve   drums, zang
Ad Vanderveen   basgitaar
Robert Huisman   gitaar, zang

Overige muzikanten

Bob Schultz   gitaar
Bert Beenen   basgitaar, componist, zang
Philippe van Haren Noman   drums
Anthony Del Monte Lyon   drums
Peter van de Sande   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1980   Bert Beenen

Biografie Roberto Q and The Boppers

Roberto Q and The Boppers uit Bussum en omstreken bestaat naast voorman Roberto Q (Robert Huisman) uit onder meer gitarist David Hollestelle, drummer Rogier van der Erve (Roger Angelo) en bassist Ad Vanderveen (Ad Brood). Deze muzikanten zijn te horen op het titelloze album dat in 1981 verschijnt bij het label Backdoor. De band speelt blues, rock-'n-roll en country, heeft meerdere bezettingswisselingen en wordt live soms bijgestaan door het meidenkoor The Alleycats. Roberto Q and The Boppers zijn op de Nederlandse radio onder meer te gast in een aflevering van het beruchte, komische progamma Ronflonflon van Wim T. Schippers alias Jacques Plafond (20 februari 1985).

Discografie Roberto Q and The Boppers

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Roberto Q and The Boppers

Audio/Video Roberto Q and The Boppers

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer