Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROLF SANCHEZ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Rolf Sanchez in 2011

Genre

pop, zang

Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is zanger Rolf Wienk, in 2011 op 19-jarige leeftijd finalist bij de talentenjacht X Factor. Hij woont in Nieuw-Vennep en heeft zijn roots liggen in de Dominicaanse Republiek. In de zomer van 2011 verschijnt zijn debuutsingle Ave Maria, een Spaanstalige cover van David Bisbal uit 2002, geschreven door ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

2009   Kempi
2011   Gordon

Biografie Rolf Sanchez

Rolf Sanchez is zanger Rolf Wienk, in 2011 op 19-jarige leeftijd finalist bij de talentenjacht X Factor. Hij woont in Nieuw-Vennep en heeft zijn roots liggen in de Dominicaanse Republiek. In de zomer van 2011 verschijnt zijn debuutsingle Ave Maria, een Spaanstalige cover van David Bisbal uit 2002, geschreven door Kike en Gustave Santander. De single is een productie van Bas van den Heuvel en Gordon, de coach van Sanchez tijdens X Factor. De Dominicaanse producer Marco Hernández schrijft een Spaanstalige versie van de single Last Flight To Paris. Mi Ultimo Vuelo is een productie van William Laseroms (Future Presidents) en verschijnt in februari 2012.

Discografie Rolf Sanchez

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Rolf Sanchez

Audio/Video Rolf Sanchez

Video Rolf Sanchez

X FACTOR 2011 - afleverin...
X FACTOR 2011 - aflevering 2 - auditie Rolf
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
X FACTOR 2011 - aflevering 2 - auditie Rolf

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer