Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROYAL RELATION

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1979 - heden

Genre

rock'n'roll

Online

Officiële website

Royal Relation

Royal Relation (voorheen Fog & Smog) is een rock-'n-rollband uit Assen. De groep speelt meer dan 25 jaar op Nederlandse en Duitse podia, onder meer als voorprogramma van Margriet Eshuijs, Vitesse, Muskee Gang, Herman Brood, I've Got The Bullets en Normaal. Royal Relation wint de Drentse Up-To-Date prijs en belandt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Barry van Urk   zang
Roel Faber   gitaar
Aldo Koops   drums
Johan Zwart   gitaar, zang
Richard Lambers   basgitaar, zang

Overige muzikanten

Werner Van Baarsen   basgitaar, zang

Biografie Royal Relation

Royal Relation (voorheen Fog & Smog) is een rock-'n-rollband uit Assen. De groep speelt meer dan 25 jaar op Nederlandse en Duitse podia, onder meer als voorprogramma van Margriet Eshuijs, Vitesse, Muskee Gang, Herman Brood, I've Got The Bullets en Normaal. Royal Relation wint de Drentse Up-To-Date prijs en belandt in de finale van FORZA op Radio 3. Het eerste album On The Run verschijnt pas in 1994. De tekst van het titelnummer is geschreven door Appie Alberts van AA & The Doctors.

Discografie Royal Relation

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Royal Relation

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer