Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SABINE UITSLAG

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Profielfoto Sabine Uitslag Twitter

Periode

04-03-1973 - heden

Genre

coverbands, dialectpop

Sabine Uitslag

Sabine Uitslag (1973) is de frontvrouw van Twentse coverband Spinrock. In 2010 komt zij met voorkeursstemmen in de Tweede Kamer voor het CDA . In 2010 zingt zij, in Twents dialect, mee op het album Hubertus en Diana van Bennie Jolink en brengt ze single Loat mie lös uit. In ...
Volledige biografie...

Biografie Sabine Uitslag

Sabine Uitslag (1973) is de frontvrouw van Twentse coverband Spinrock. In 2010 komt zij met voorkeursstemmen in de Tweede Kamer voor het CDA . In 2010 zingt zij, in Twents dialect, mee op het album Hubertus en Diana van Bennie Jolink en brengt ze single Loat mie lös uit. In 2011 stopt zij bij Spinrock maar blijft wel doorgaan met zingen. In 2014 doet Sabine Uitslag auditie bij The Voice, een talentenprogramma op RTL 4.

Discografie Sabine Uitslag

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Sabine Uitslag

Audio/Video Sabine Uitslag

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer